Lagu Dangdut Nella Kharisma Bojo Galak

Lagu Dangdut Nella Kharisma Bojo Galak. Lagu dangdut koplo yang asyik dan enak didengar yaitu berjudul Bojo Galak dinyanyikan oleh Nella Kharisma bisa didownload melalui link yang ada dibawah ini.


Nella Kharisma adalah salah satu penyanyi dangdut yang populer saat ini. Dari anak - anak hingga orang tua sudah banyak yang kenal. Nella Kharisma namanya semakin populer berkat lagu yang dinyanyikannya semua terdengar enak didengar. Kalau di lihat di youtube sudah banyak sekali view dari video tersebut.

Jika teman - teman ingin streaming lagu Bojo Galak yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma Populer, bisa streaming video youtube yang ada dibawah ini. Video ini untuk viewnya juga tidak jalan dengan lagu - lagu lain yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.



Lagunya cukup syahdu dan memiliki durasi sekitar 5 menit. lagu dangdut yang cukup asyik dan unik untuk dinyanyikan dan pastinya bisa menemani waktu longgar teman - teman.

Berikut dibawah ini adalah lirik lagu dari Bojo Galak Oleh Nella Kharisma Populer.

Lirik Lagu Bojo Galak

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


Load disqus comments

0 comments