Video Dangdut Populer Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Feat Prabu

- 12:42 PM
Video Dangdut Populer Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Feat Prabu. Selamat siang teman - teman semua, siang siang enaknya sambil santai dengerin lagu dangdut koplo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Ya, lagu kali ini berjudul " Aku Cah Kerjo" . Seperti apa penampilannya? Silahkan simak sendiri ya teman - teman. Videonya ada dibawah ya.



Nella Kharisma menyanyikan lagu yang berjudul "Aku Cah Kerjo" bersama dengan Prabu. Jadi nampaknya lagu tersebut dinyanyikan oleh 2 orang. Musik dangdutnya juga cukup asyik dan ada koplonya, pasti pas banget didengerin saat - saat santai atau waktu luang.

Dari judul lagunya, sudah kelihatan ya, lagu tersebut menggunakan bahasa jawa. ada selipan rap nya. wah, pokoknya asyik banget lagunya. Mungkin kalian tidak rugi dengerin lagu yang satu ini.

Streaming video dangdut populer Nella Kharisma feat Prabu lagu Aku Cah Kerjo
Video yang populer satu ini bersumber dari Channel Youtube Samudra Record. Video tersebut berjudul "Nella Kharisma Ft. Prabu - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)" dan diupload sejak tanggal 1 Juni 2017. jadi sampai saat ini sudah 1 tahun lebih dan sudah ditonton sebanyak 32 juta menonton youtube di dunia. Wah,. cukup banyak juga ya. Silahkan simak videonya yang ada dibawah ini.



Lirik lagu dangdut populer Nella Kharisma feat Prabu - Aku Cah Kerjo

Dibawah ini adalah lirik lagunya. Teman - teman bisa baca juga lirik yang ada di videonya. Atau jika tidak ya bisa baca lirik lagunya yang ada dibawah ini.

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Itulah Video Dangdut Populer Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Feat Prabu. Semoga bermanfaat dan salam dangdut mania.


Advertisement


EmoticonEmoticon

 

Start typing and press Enter to search