Dangdut Koplo Wong Nomer 2 - Happy Asmara

Dangdut Koplo Wong Nomer 2 - Happy Asmara. Video dangdut kali ini menampilkan Happy Asmara menyanyikan lagu dangdut yang berjudul Wong Nomer 2. Seperti apa ya lagunya?


Video dangdut Happy Asmara menyanyikan lagu Wong Nomer 2

Title : Wong Nomer 2 
Artist : Happy Asmara
Songwritter : Irawan Firmansyah
Arr. : Samiremen
Album : Single

Lirik Lagu Wong Nomer 2


Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu

Mung mangan ati
Sing tak rasakne

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu
 
Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni

Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel