Video dan Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia

 Video dan Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia. Video dangdut kali ini menampilkan Vita Alvia menyanyikan lagu Bisane Mung Nyawang. Seperti apa penampilannya?


Video dangdut DJ remix Vita Alvia menyanyikan lagu Bisane Mung Nyawang

Artist                : Vita Alvia
Tittle                : Bisane Mung Nyawang
Songwriter      : Ali PX
Composer       : Ryan
Videographer  : Prima Pro
Label                : Gita Suara Music

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang


Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati 
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati 
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

Musik

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati 
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati 
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel