Video dan Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Falen Finola

 Video dan Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Falen Finola.


Video Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Falen Finola

Artist                  : Falen Finola

Song Title          : Ditinggal Pas Sayang Sayange

Songwriter         : Arya Satria

Music Arranger : Batu Jamus Remix

Videographer     : Adi Wibowo

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange

Loro rasane ati nganti ra biso lali

Tresno tulus songko ati dilarani

Kowe janji tresno tulus songko ati

Nyatane kowe gawe loro ati


Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku

Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu neng atiku


Tatu neng atiku loro rasane

Nganti koyo diiris iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange

Kowe mutus tresno cukup sakmene


Keronto ronto ati rasane

Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele

Kowe nduwe tresno liyane


Loro rasane ati nganti ra biso lali

Tresno tulus songko ati dilarani

Kowe janji tresno tulus songko ati

Nyatane kowe gawe loro ati


Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku

Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu neng atiku


Tatu neng atiku loro rasane

Nganti koyo diiris iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange

Kowe mutus tresno cukup sakmene


Keronto ronto ati rasane

Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele

Kowe nduwe tresno liyane


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel