Video dan Lirik lagu Jomblo Bebas - WF Azizah (Dangdut Koplo)

Video dan Lirik lagu Jomblo Bebas - WF Azizah (Dangdut Koplo). Dangdut koplo kali ini dinyanyikan oleh WF Azizah.


Video dangdut koplo WF Azizah menyanyikan lagu Jomblo bebas

Sleman Jembar Jogja Luas Jomblo Bebas


Title              :  Jomblo Bebas

Artis             :  WaFiq Azizah

Songwriter  :  Hasan Aftershine

Album          :  New Monata 1 Khatulistiwa


Lirik Lagu Joblo Bebas


Loro Ning Njero Ati Iki

Mergo Kowe Sing Njalari

Tresno Tulus Sing Tak Jogo

Ora Nyongko Kowe Iso Tego


Aku Mung Iso Nggeguyu

Lehku Ngrasake Polahmu

Lungamu Ninggalke

Loro Neng Atiku

Kowe Ngarang Cerito 

Yen Kabeh Iki Mau Salahku


Wes Bola – Bali Kowe Mung Ngobral Janji

Lambemu Lamis Nyatane Raono Bukti

Wes Tak Ikhlaske Senadyan Nggerus Batine

Nyawang Kowe Pamer Seng Anyar Kae


Ora Masala Ora Tak Gawe Susah

Sleman Jembar  Jogja Luas Jomblo Bebas

Dan Ora Maslah Ora Tak Gawe Susah

Sleman Jembar Jogja Luas Jomblo Bebas


Sak Iki Aku Ngrasake

Jebule Yo Penak Dewe

Lungo Dewe Bebas Ngopo Wae

Ora Ono Kowe Nyatane Aku Biasa Wae


dipopulerkan oleh : Aftershine

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel