Video dan Lirik Lagu Pingin Nangis Tapi Isin - Vita Alvia

Video dan Lirik Lagu Pingin Nangis Tapi Isin - Vita Alvia. Lagu yang dinyanyikan oleh Vita Alvia kali ini adalah lagu berjudul Pengen Nangis Tapi Isin. Langsung saja kalian tonton videonya dibawah ini.


Video dangdut Vita Alvia menyanyikan lagu Pingin Nangis Tapi Isin


Title            : Pingin Nangis Tapi Isin
Composer : Gopy
Musik         : Mr Agus Gae
Arranger    : Mr Agus Gae 
Mixing        : Mr Agus Gae
Produksi    : Vita Alvia Management
Video         : Fotosintesis Videography

Lirik lagu Pingin Nangis Tapi Isin


Gede tresnoku..
Tulus kanggo sliramu...
Tegone mbok sio sio...
Sampek atiku loro...
Pepes awakku...
Ambruk cagak atiku...
Pengen nangis tapi isin...
Mung iso ngempet ning njero batin...
Yen tak rasakke jebule kok seje...
Rapodo karo manise ucape...
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran...
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan...
Kebangeten nggonmu nyikso atiku...
Wes kadung sayang...
Kowe malah ngilang...
Gede tresnoku..
Tulus kanggo sliramu...
Tegone mbok sio sio...
Sampek atiku loro...
Pepes awakku...
Ambruk cagak atiku...
Pengen nangis tapi isin...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel