Video dan Lirik lagu Piye Kabarmu mantan - Happy Asmara

Video dan Lirik lagu Piye Kabarmu mantan - Happy Asmara. Ada yang lagu kangen sama mantan? Nah, video kali ini menampilkan lagu yang membahas tentang mantan.


Video Happy Asmara menyanyikan lagu Piye Kabarmu mantan

Sadar Diri Wae Aku Dudu Jodohne

Sadar Rai Wae Aku Dudu Sing Mbok Karepke


Title              :  Piye Kabarmu Mantan?

Artis             :  Happy Asmara

Songwriter  :  Bayu G2B


Lirik Lagu Piye Kabarmu Mantan


Piye Kabarmu Saiki Mantan

Opo Iseh Kelingan Aku

Aku Sing Tau Ngukir Cerito Tresno Ning Atimu

Sakdurunge Kowe Lungo Ninggalke Aku


Hal Sing Paling Abot Kuwi Pancen Ngikhlaske

Hal Sing Paling Angel Kuwi Kudu Nglalike

Snadyan Iseh Tresno Aku Iso Opo

Mergo Nyawang Kowe Wes Nyanding Wong Liyo


Sadar Diri Wae Aku Dudu Jodohne

Sadar Rai Wae Aku Dudu Sing Mbok Karepke

Saiki Aku Mung Iso Ndungoke

Mugo Langgeng Selawase


Piye Kabarmu Saiki Mantan

Opo Iseh Kelingan Aku

Aku Sing Tau Ngukir Cerito Tresno Ning Atimu

Sakdurunge Kowe Lungo Ninggalke Aku


Hal Sing Paling Abot Kuwi Pancen Ngikhlaske

Hal Sing Paling Angel Kuwi Kudu Nglalike

Snadyan Iseh Tresno Aku Iso Opo

Mergo Nyawang Kowe Wes Nyanding Wong Liyo


Sadar Diri Wae Aku Dudu Jodohne

Sadar Rai Wae Aku Dudu Sing Mbok Karepke

Saiki Aku Mung Iso Ndungoke

Mugo Langgeng Selawase

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel