Video dan Lirik Lagu Ra Kuat Mbok - Ella Banana

Video dan Lirik Lagu Rakuat Mbok - Ella Banana. Salah satu lagu dangdut yang asyik banget didengarkan adalah lagu Ra Kuat Mbok. Lagu tersebut kali ini dinyanyikan oleh Ella Banana.


Video dangdut DJ remix Ella Banana menyanyikan lagu Ra Kuat Mbok


(DJ) Ra Kuwat Mbok - Ella Banana I Official Music Video
Artist                  : Ella Banana
Song Title          : Ra Kuwat Mbok
Songwriter         : Arif Citenx
Videographer    : Prima Pro
Music Arranger : Dj Theplex
Label                   : Gita Suara Music

Lirik lagu Ra Kuat Mbok


Aku ra tahan pengen rasane pacaran
Opo yo bener rasane enak tenan
Njajal sepisan sing marai cah edan edan
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok lek durung rabi jo ndemok
Lha terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok mbiyene lulusan pondok
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok-menggok

Wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
Timbang engko paiman iki selak nesu
Wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
Rabikno to mbok engko tak gawekne putu

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masiyo ra patek lemu
Sikat mbok timbang kisut  ra payu.

MUSIK

Aku ra tahan pengen rasane pacaran
Opo yo bener rasane enak tenan
Njajal sepisan sing marai cah edan edan
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok lek durung rabi jo ndemok
Lha terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok mbiyene lulusan pondok
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok-menggok

Wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
Timbang engko paiman iki selak nesu
Wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
Rabikno to mbok engko tak gawekne putu

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masiyo ra patek lemu
Sikat mbok timbang kisut  ra payu.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel