Video dan Lirik Lagu Sepine Wengi - Vita Alvia (Dangdut DJ Remix)

Video dan Lirik Lagu Sepine Wengi - Vita Alvia (Dangdut DJ Remix). Musik DJ remixnya enak banget di lagu yang satu ini. Ada video lengkapnya lho guys, Langsung dah tonton video dangdutnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut DJ Remix Vita Alvia menyanyikan lagu Sepine Wengi


Official Music Video
Title : Sepine Wengi
Artist : Vita Alvia
Songwritter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Remixer : DJ Theplex
Album : Single

Lirik lagu Sepine Wengi


cobo saw-ngen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

MUSIK

cobo saw-ngen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel