Video dan Lirik Lagu Wegah Kelangan - Galuh Tinatta (Versi Jaranan)

Video dan Lirik Lagu Wegah Kelangan - Galuh Tinatta (Versi Jaranan). Lagu dangdut yang sudah sangat populer sekali. Kali ini dinyanyikan dengan aransemen musik yang berbeda.


Video dangdut Galuh Tinatta menyanyikan lagu Wegah Kelangan

Rakha Music - Wegah Kelangan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri ning njero ati

Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan


Title              :  Wegah Kelangan

Artis             :  Galuh Tinatta

Songwriter  :  Danang Danz


Lirik lagu Wegah Kelangan


Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso ning ati

Pengenku kowe ngerti 

Sing tak piker saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok piker aku ngeliyo

Kabeh ik ikahanan

Rak iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri ning njero ati

Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku

Nglungani sliramu abot rasane pangapurane


Ora ono niat ngelarani atimu

Rungokno aku senajane aku sing kleru

Tak akoni pancen gede roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku lek ngelarani


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


dipopulerkan oleh : Via Vallen dan Nella Kharisma

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel