Video Dangdut dan Lirik Lagu Banyu Moto - Happy Asmara

Video Dangdut dan Lirik Lagu Banyu Moto - Happy Asmara. Video ini cukup populer di internet. Langsugn saja tonton videonya dan dengarkan lagunya yang ada dibawah ini.


Video Dangdut Happy Asmara Menyanyikan lagu Banyu Moto

Title: Banyu Moto
Artist: Happy Asmara
Album:The Best Aneka Safari - Hapy Asmara
Songwriter: Herry Marwanto (Sleman Receh)

Lirik Lagu Banyu Moto


tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki
tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi

sumpah lan janji
sehidup semati
sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati
sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel