Video dangdut dan Lirik lagu Kowe Lungo Mergo Aku - Jihan Audy feat Monata

Video dangdut dan Lirik lagu Kowe Lungo Mergo Aku - Jihan Audy feat Monata. Langsung tonton videonya yang ada dibawah ini.


Video Dangdut Jihan Audy feat New Monata menyanyikan lagu Kowe Lungo Mergo Aku

Title              :  Kowe Lungo Mergo Aku

Artis             :  Jihan Audy

Songwriter  :  Kang Tri

Album          :  New Monata


Lirik lagu Kowe Lungo Mergo Aku


Tetese eluh iki, ora biso

Nggawe awakmu bali ning aku

Mergo koe wes keloro loro

Kabeh mau amergo salahku


Koe lungo tanpo iso ngerteni

Ninggalke sewu loro ati

Koe lungo ninggal loro ning dodo

Nggowo sewu lan kuciwo


Pangapurane duh tresnoku

Koe nglungani aku iki

Kabeh mau mergo kahanan uripku

Adoh seko kamulya'an


Duh tresnoku kapan awakmu bali

Tansah tak anti anti tekamu neng ati

Sambatku mung tak nggo ning ati


Gur mung pengen koe iso bali


Tetese eluh iki, ora biso

Nggawe awakmu bali ning aku

Mergo koe wes keloro loro

Kabeh mau amergo salahku


Koe lungo tanpo iso ngerteni

Ninggalke sewu loro ati

Koe lungo ninggal loro ning dodo

Nggowo sewu lan kuciwo


Pangapurane duh tresnoku

Koe nglungani aku iki

Kabeh mau mergo kahanan uripku

Adoh seko kamulya'an


Duh tresnoku kapan awakmu bali

Tansah tak anti anti tekamu neng ati

Sambatku mung tak nggo ning ati


Gur mung pengen koe iso bali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel