Video Dangdut dan Lirik Lagu Mung Sepele - Sela Silvina

Video Dangdut dan Lirik Lagu Mung Sepele - Sela Silvina. Lagu dangdut kali ini diiringi dengan musik dangdut DJ Remix Fullbass. Langsung tonton videonya yang ada dibawah ini.


Video dangdut DJ Remix Sela Silvina menyanyikan lagu Mung Sepele

Title              :  DJ Mung Sepele

Artis             :  Sela Silvina

Songwriter  :  Galih Bangun


Remixer              :  DJ Chang Vegas Surabaya

Vocal + Mixing  :  Bodhen Fanesa

Video                  :  Kerta Widjaya


Lirik Lagu Mung Sepele


Ning biyungan tuku lele

Kowe kuwi mung sepele

Rasah ngarep aku 

Seng uwes mbok gawe tatu


Bakal tak eleng eleng

Lehmu nglarani atiku

Pesenku siji karma kuwi berlaku


Jaremu kowe wingi sayang aku

Bakal ngancani aku tekane patiku

Nanging kowe malah nyepeleke

Ninggalke loro sing ning njero dodo


Tak buktikke yen aku biso urip tanpo sliramu

Kowe arep lungo saiki wes sak karepmu


Ning biyungan tuku lele kowe kuwi mung sepele

Rasah ngarep aku seng uwes mbok gawe tatu

Bakal tak eleng eleng lehmu nglarani atiku


Pesenku siji karma kuwi berlaku



Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel