Video Dangdut (DJ) Balik Kanan Wae (Dj Santuy - Kentrung) - Novia Puspa

Video Dangdut (DJ) Balik Kanan Wae (Dj Santuy - Kentrung) - Novia Puspa. langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini. salah satu lagu dangdut yang asyik banget dan dangdut koplo nya enak banget.


Video dangdut koplo DJ Remix Novia Puspa menyanyikan lagu Balik Kanan Wae

Artist                  : Novia Puspa

Song Title          : Balik Kanan Wae

Songwriter         : Faudzi

Videographer     : Prima Pro

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Balik Kanan Wae


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe

Ati iki langsung iso tresno rasane

Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku

Naliko nyawang esem lan guyumu


Sampai tiba waktu yang 'ku nanti

Tak ungkapke roso ning njero ati iki

Nanging nyatane kowe ono sing nduweni


Aku tresno karo kowe

Nanging aku iso opo

Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo

Snadyan ati loro rasane

Mungkin kabeh iki wes dalane


Sepurane aku wes tresno sliramu

Snadyan aku iki dudu pilihanmu

Mending 'tak ikhlasno

Daripada cidro

Mugo kowe bahagia karo wong liyo


Sampai tiba waktu yang 'ku nanti

Tak ungkapke roso ning njero ati iki

Nanging nyatane kowe ono sing nduweni


Aku tresno karo kowe

Nanging aku iso opo

Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo

Snadyan ati loro rasane


Wes wes wie mending aku balik kanan wae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel