Video dangdut DJ dan Lirik Lagu Banyu Moto - Era Syaqira (DJ Remix Calung)

Video dangdut DJ dan Lirik Lagu Banyu Moto - Era Syaqira (DJ Remix Calung). Lagi galau? biar tambah semangat, langsung saja dengarkan lagu dangdut yang satu ini.


Video Dangut DJ Remix Era Syaqira menyanyikan lagu Banyu Moto

Tumetese banyu moto iki

Sampai kapan kan kau buktikan


Title              :  Banyu Moto DJ

Artis             :  Era Syaqira

Songwriter  :  Herry SlemanReceh 


Remixer              :  DJ Chang Vegas Surabaya

Vocal & Mixing  :  Bodhen Fanesa

Video                  :  Kerta Widjaya


Lirik lagu Banyu Moto


Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe

Sing paling tak tenani nganti saiki


Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi

Sumpah lan janji sehidup semati


Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati


Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku


Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe

Sing paling tak tenani nganti saiki


Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi

Sumpah lan janji sehidup semati


Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati


Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku



dipopulerkan oleh : SlemanReceh - Herryreceh & Ratrimay F

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel