Video dangdut DJ dan Lirik Lagu Sewates Kerjo - Happy Asmara

Video dangdut DJ dan Lirik Lagu Sewates Kerjo - Happy Asmara. Ada yang hafal lagu sewates Kerjo? Video kali ini menampilkan Happy Asmara menyanyikan lagu tersebut.


Video dangdut DJ Remix Happy Asmara menyanyikan lagu Sewates Kerjo

(DJ) Sewates Kerjo - Hapyy Asmara I Official Music Video
Artist                  : Happy Asmara
Song Title          : Sewates Kerjo
Songwriter         : Mitha Ayu
Music Arranger : Dj Theplex
Videographer    : Maska Creative
Label                   : Gita Suara Music

Lirik lagu Sewates Kerjo


Kuat Kuatne Atimu
Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu
Senajan Abot Dilakoni

Sabar Sabarne Sliramu
Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Abot Sanggane Sing Tak Roso Iki
Nganti Kapan Koyo Ngene Kahanane
Direwangi Kerjo Rino Kelawan Wengi
Ninggalne Anak Lan Bojone
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Kuat Kuatne Atimu
Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu
Senajan Abot Dilakoni

Sabar Sabarne Sliramu
Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Abot Sanggane Sing Tak Roso Iki
Nganti Kapan Koyo Ngene Kahanane
Direwangi Kerjo Rino Kelawan Wengi
Ninggalne Anak Lan Bojone
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel