Video Dangdut DJ Remix Aku Tenang - Vita Alvia

Video Dangdut DJ Remix Aku Tenang Vita Alvia. Salah satu lagu populer dan kini dinyanyikan oleh Vita Alvia. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya dibawah ini.


Video Dangdut DJ remix Vita Alvia menyanyikan lagu Aku Tenang

Artist                  : Vita Alvia

Song Title          : Aku Tenang

Songwriter         : Raply Wahyu

Music Arranger : Ryan

Videographer    :  Prima Pro

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Aku Tenang


Pengenku siji, nyanding kowe selawase

Ra ono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang


Sumilire angin dalu iki

Kelingan esemmu dek wingi

Tansah kegowo nganti saiki

Ra biso ilang nganti kegowo mimpi


Wes suwe aku ngenteni kowe

Nganti saiki iso dadi siji

Mung kowe sing purun nompo opo kahananku

Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku


Pengenku siji, nyanding kowe selawase

Ra ono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang


Sumilire angin dalu iki

Kelingan esemmu dek wingi

Tansah kegowo nganti saiki

Ra biso ilang nganti kegowo mimpi


Wes suwe aku ngenteni kowe

Nganti saiki iso dadi siji

Mung kowe sing purun nompo opo kahananku

Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku


Pengenku siji, nyanding kowe selawase

Ra ono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang


Pengenku siji, nyanding kowe selawase

Ra ono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel