Video dangdut Koplo dan Lirik Lagu Nelongso Atiku - Vita Alvia

Video dangdut KOplo dan Lirik Lagu Nelongso Atiku - Vita Alvia. Dangdut koplo kali ini menampilkan Vita Alvia menyanyikan lagu Nelongso Atiku. Seperti apa ya penampilannya? langsung saja tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut Vita Alvia menyanyikan lagu Nelongso Atiku


Title: Nelongso Atiku
Artist: Vita Alvia
Album: The Best Aneka Safari Music
Songwriter: Ilux

Lirik lagu Nelongso Atiku


Ra iling janjine bien
Koe ninggal aku ora mikir-mikir
Tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
Gawe ati iki cidro

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah tanpo aku ng'roso salah

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah tanpo aku ng'roso salah

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah tanpo aku ng'roso salah

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro moro ngilang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel