Video Dangdut Koplo Los Dol - Syahiba Saufa (Full Orkes)

Video Dangdut Koplo Los Dol - Syahiba Saufa (Full Orkes). Disini ada penggemar penyanyi dangdut Syahiba Saufa? Kali ini dia menyanyikan lagu Los Dol.


Video Dangdut koplo Syahiba Saufa menyanyikan lagu Los Dol


Title: LOS DOL

Artist: Syahiba Saufa

Album: The Best Aneka Safari - AA JAYA

Songwriter: Denny Caknan & Lek Dahlan


Lirik lagu Los Dol


los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo, yen mantan nakokno

kabarmu tandane iku ora rindu

nanging kangen kringet bareng awakmu


tak gawe los dol, blas aku ra rewel

nyanding sliramu sing angel disetel

tutuk-tutuk no chatingan karo wong liyo

rapopo, aku ra gelo


kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

firasat ati angel diapusi

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti


los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo, yen mantan nakokno

kabarmu tandane iku ora rindu

nanging kangen kringet bareng awakmu


kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

firasat ati angel diapusi

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti


los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo, yen mantan nakokno

kabarmu tandane iku ora rindu

nanging kangen kringet bareng awakmu


los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo, yen mantan nakokno

kabarmu tandane iku ora rindu

nanging kangen kringet bareng awakmu

nanging kangen kringet bareng awakmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel