Video Dangdut Wong Sepele - Happy Asmara

 Selamat berjumpa lagi teman - teman semua. Kali ini ada video dangdut yang cukup populer di youtube. Video ini menampilkan Happy Asmara menyanyikan lagu dangdut yang berjudul Wong sepele. Sudah nonton kah teman - teman semua? Kalau belum, kalian bisa tonton videonya yang ada disini.

Happy Asmara adalah salah satu penyanyi dangdut yang cukup populer. Akhir - akhir ini dia juga populer diyoutube berkat lagu yang dia nyanyikan. Kali ini Happy Asmara menyanyikan lagu yang berjudul Wong Sepele. Seperti apa ya penampilannya?

Video Dangdut Happy Asmara menyanyikan lagu Wong Sepele

Lagu dangdut yang dinyanyikan dalam video ini adalah lagu Wong Sepele. Lagu terebut ditulis oleh Daru (Ndarboy Genk). Lagu tersebut populer dan kali ini dicover atau dinyanyikan ulang oleh Happy Asmara. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.

Lirik lagu Wong Sepele yang dinyanyikan oleh Happy Asmara

Berikut dibawah ini ada lirik lagu lengkap yang berjudul Wong Sepele. Lagu yang dinyanyikan pada video diatas.


Lirik lagu Wong Sepele


Jujur sedih uripku koyo mengkene

Sugih, waras durung tau tak rasakke

Urip dewe, tresno ra ono sing gape

Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung


Duh abote kahanane uripku

Kudu nandang lara

Dipandang sesiseh mata

Yen takdire kudu dikuat-kuatke

Aku mung wong sepele kudu kuat atine


Kadang pingin ngeluh naliko kentekan eluh

Kodrate manungso kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati nampa kasunyatan iki

Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki


Jujur sedih uripku koyo mengkene

Sugih, waras durung tau tak rasakke

Urip dewe tresno ra ono sing gape

Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke

Aku mung wong sepele, kudu kuat atine


Kadang pingin ngeluh nalika kentekan eluh

Kodrate manungso kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati nampa kasunyatan iki

Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki


Jujur sedih uripku koyo mengkene

Sugih, waras durung tau tak rasakke

Urip dewe, tresno ra ono sing gape

Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung


Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung


Aku pancen wong sepele nanging bakal tak buktekke

Dadi uwong ojo seneng nyepelekke



Itulah video dan lirik lagu Wong Sepele yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. Semoga bisa bermanfaat dan bisa menghibur teman - teman semua. Terima kasih dan salam dangdut mania

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel