Dangdut DJ remix Populer Los Dol - Falen Finola

Dangdut DJ remix Populer Los Dol - Falen Finola. Lagu ini cukup populer banget dan digemari oleh banyak orang. Langsung tonton dan dengarkan lagu lagunya.


Video Dangdut DJ remix Koplo Falen Finola menyanyikan lagu Los Dol 


Artist                   : Falen Finola

Song Title           : Los Dol

Songwriter         : Denny Caknan / Lek Dahlan

Videographer     : Adi Wibowo

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Los Dol


Los Dol ndang lanjut lehmu Whatsappan 

Cek paket datane yen entek tak tukokne 

Tenan dik elingo yen mantan nakokno 

Kabarmu tandane iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu 


Tak gawe los dol blas aku ra rewel 

Nyanding sliramu sing angel di setel 

Tutuk - tutukno chatingan karo wong liyo 

Rapopo aku ra gelo, 


Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti 

Firasat ati angel di apusi 

Senajan mbok ganti tukang las, 

Bakul sayur lan tukang gas

Titeni bakale ngerti 


MUSIK


Los Dol ndang lanjut lehmu Whatsappan 

Cek paket datane yen entek tak tukokne 

Tenan dik elingo yen mantan nakokno 

Kabarmu tandane iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu 


Tak gawe los dol blas aku ra rewel 

Nyanding sliramu sing angel di setel 

Tutuk - tutukno chatingan karo wong liyo 

Rapopo aku ra gelo, 


Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti 

Firasat ati angel di apusi 

Senajan mbok ganti tukang las, 

Bakul sayur lan tukang gas

Titeni bakale ngerti 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel