Video dan Lirik lagu Dangdut Aku Ra Mundur - Vita Alvia

Video dangdut koplo DJ kali ini menampilkan Vita Alvia menyanyikan lagu dangdut yang berjudul Aku Ra Mundur. langsung saja kalian tonton video dangdut selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut DJ Remix Koplo Vita Alvia menyanyikan lagu Aku Ra Mundur / Tepung Kanji


Vita Alvia - Dj Aku Ra Mundur / Tepung Kanji (OFFICIAL)


Official Music Video


Title : Tepung Kanji

Artist : Vita Alvia

Songwritter : James AP

Album : The Best Vita Alvia

Directed : Asia Bimantara


Lirik Lagu Aku Ra Mundur


mas.. aku pingin cerito

tentang kita berdua

wong tuoku ora setuju

yen kowe lan aku bersatu..


kondomu marang aku

kuwe bakal berjuang

pengengatku marang sliramu

ojo sampek.. salah dalan


Reff :


aku ra mundur dik

teguh atimu

masio sandaya

ra ngerestuiku


koyo tepung kanji

nong nduwur mejo

yen Gusti ngrestui

wong tuo biso opo..


genggemen tanganku

kalau kamu ragu

optimis wae

Gusti mboten sare..


Musik :


kondomu marang aku

kuwe bakal berjuang

pengengatku marang sliramu

ojo sampek.. salah dalan..


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel