Video dan LIrik Lagu Dangdut DJ Remix Bojoku Nakal - Vita Alvia

Video dan LIrik Lagu Dangdut DJ Remix Bojoku Nakal - Vita Alvia. Video dan lirik lagu dangdut kali ini menampilkan Vita Alvia menyanyikan lagu Bojoku Nakal. Asyik banget lagunya. Langsung saja kalian tonton videonya yang ada dibawah ini.


Video dangdut koplo DJ Remix Vita Alvia Menyanyikan lagu Bojoku Nakal


Artist                  : Vita Alvia

Song Title          : Bojoku Nakal

Songwriter         : Jhony MC

Videographer     : Prima Pro

Label                   : Gita Suara Music


Lirik Lagu Bojoku Nakal



bojoku nakal saiki

sing tau muleh nong umah

gawene mabuk mabukan

sing mikiraken penggawean


isun sing kuat, isun sing tahan

banguro urip dewekan


bojoku nakal saiki

saben dino ngeloro ati

sing mikir anak lan rabi

saiki jarang mbelanjani


sun jaluk engeto ambi anak riko

ilingo, tobato, ojo mung gawe duso


Musik



bojoku nakal saiki

sing tau muleh nong umah

gawene mabuk mabukan

sing mikiraken penggawean


isun sing kuat, isun sing tahan

banguro urip dewekan


bojoku nakal saiki

saben dino ngeloro ati

sing mikir anak lan rabi

saiki jarang mbelanjani


sun jaluk engeto ambi anak riko

ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel