Video dan Lirik Lagu Dangdut Gulu Pedot - Fire Amanda

Video dan Lirik Lagu Dangdut Gulu Pedot - Fire Amanda. Video dan lirik lagu dangdut kali ini menampilkan Fire Amanda menyanyikan lagu yang berjudul Gulu Pedot. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video Dangdut Fire Amanda menyanyikan lagu Gulu Pedot


Artist                  : Fire Amanda

Song Title          : Gulu Pedot

Songwriter         : Koming

Label                   : Gita Suara Music


Lirik Lagu Gulu Pedot

Watu kambang keli ono ning pinggir

Lagi ketemu aku wis krasa naksir

Gelisikan koyo kelangan pikir

Wit kelapa kuwi jenenge gelugu

Disigari, diporo dadi pitu

Saben dino aku ra biso turu

Kangen ndiko ngomong ora kawetu

Aring-aring mbakar gedhang nganggo geni

Sampe' gering awakku iki mikiri

Gedhang rojo sa'tundun dipangan codot

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Godhong sawi diurap karo kelapa

Ati iki asline mung kanggo ndiko

Gedhang rojo sa'tundun diperetheli

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki


Musik


Watu kambang keli ono ning pinggir

Lagi ketemu aku wis krasa naksir

Gelisikan koyo kelangan pikir

Wit kelapa kuwi jenenge gelugu

Disigari, diporo dadi pitu

Saben dino aku ra biso turu

Kangen ndiko ngomong ora kawetu

Aring-aring mbakar gedhang nganggo geni

Sampe' gering awakku iki mikiri

Gedhang rojo sa'tundun dipangan codot

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Godhong sawi diurap karo kelapa

Ati iki asline mung kanggo ndiko

Gedhang rojo sa'tundun diperetheli

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki

Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Yen ra percoyo bedahen dada iki


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel