Video dan Lirik Lagu Dangdut Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane - Vita Alvia

Video dan Lirik Lagu Dangdut Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane  - Vita Alvia. Lagu dangdut dj remix kali ini menampilkan Vita Alvia menyanyikan lagu Golek Liyane. Pastinya asyik banget lagunya. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut DJ remix Vita Alvia menyanyikan lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane


Title: Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane

Artist: Vita Alvia

Album: The Best Aneka Safari - Vita Alvia

Songwriter: Ines Minto Hermawan

Music Arrangement: DJ Theplex


Lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane


Cobo tak kuwat kuwatne

Weroh kowe karo dekne

Bisoku amung ndungakne

Mugo langeng selawase


Lungamu ningal kenangan

Tekamu ngirim undangan

Medotne tali katresnan


Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane

Aku tak golek liyane


Reff

 sak tenane aku sayang

Jeroning atiku iki wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ilang

Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio

Ningal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe getun

Cekap smanten

Matur nuwon


Cobo tak kuwat kuwatne

Weroh kowe karo dekne

Bisoku amung ndungakne

Mugo langeng selawase


Lungamu ningal kenangan

Tekamu ngirim undangan

Medotne tali katresnan


Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane

Aku tak golek liyane


Reff

 sak tenane aku sayang

Jeroning atiku iki wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ilang

Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio

Ningal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe getun

Cekap smanten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel