Video dan Lirik Lagu Dangdut Mbelgedes - Fire Amanda

Video dan Lirik Lagu Dangdut Melgedes - Fire Amanda. Lagu dangdut yang satu ini asyik banget. Kalian langsung saja tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut Fire Amanda menyanyikan lagu Mbelgedes


Artist                  : Fire Amanda

Song Title          : Mbelgedes

Songwriter         : Kang Seger

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Mbelgedes


Pingine hp nokia

Ternyata kok malah oppo

Tak pikir kowe setia

Jebule mung koyo ngono


Ibarate sego tiwul

Dipangan ra nggawe sayur

Luwih becik aku mundur

Dari pada atiku ajur


Janjimu koyo ning fb

Ra podo karo atine

Mbelgedes ra ono nyatane


Cintamu mung imitasi

Gampang luntur koyo klambi

Marakne ngeloro ati


Reff:


Wis cukup sakmene

Wis aku ra kere

Urip bareng karo kowe


Wis cukup sakmene

Wis tak tinggal wae

Ngopi ben adem atine


Dari pada mikir pacar mikir bojo

Sing tak cinta eh ternyata sontoloyo

Ora ngerti yen dicinta yen disayang

Eh kok malah kowe mengecewakan


Ibarate sego tiwul

Dipangan ra nggawe sayur

Luwih becik aku mundur

Dari pada atiku ajur


Janjimu koyo ning fb

Ra podo karo atine

Mbelgedes ra ono nyatane


Cintamu mung imitasi

Gampang luntur koyo klambi

Marakne ngeloro ati


Reff:


Wis cukup sakmene

Wis aku ra kere

Urip bareng karo kowe


Wis cukup sakmene

Wis tak tinggal wae

Ngopi ben adem atine


Dari pada mikir pacar mikir bojo

Sing tak cinta eh ternyata sontoloyo

Ora ngerti yen dicinta yen disayang

Eh kok malah kowe mengecewakan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel