Video dan Lirik Lagu Lewat Angin Wengi - Irenna Ghea

Video dan Lirik Lagu Lewat Angin Wengi - Irenna Ghea. Dangdut lagu kali ini adalah lagu dangdut koplo. Langsung saja kalian tonton videonya yang ada dibawah ini. Pastikan untuk tidak ketinggalan untuk menonton video yang satu ini.


Video dangdut Koplo Irenne Ghea menyanyikan lagu Lewat Angin Wengi


Irenne Ghea - Lewat Angin Wengi [OFFICIAL]


Official Music Video


Title : Lewat Angin Wengi

Artist : Irenne Ghea

Songwritter : R. Husin Albana

Album : Duta Nirwana Music


Lirik lagu Lewat Angin Wengi


Padange mbulan ndadari

Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi


Tak simpen ning njero ati

Esemmu tansah ngangeni

Opo ning kono kroso kangen iki?


Nadyan akeh godha

Ra ngalangi dalaning tresno

Mung sliramu memanike kalbu

Ra ono wong liyo


Rungokno sworo atiku

Kang nandang kangen sliramu

Kang tansah manah atiku

Saben wengi ra biso nendro netraku


Lewat lirih sworo angin

Tak titipne roso kasmaran

Sedino koyo sewindu

Ngantu-antu ngenteni tekamu


Padange mbulan ndadari

Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi


Tak simpen ning njero ati

Esemmu tansah ngangeni

Opo ning kono kroso kangen iki?


Nadyan akeh godha

Ra ngalangi dalaning tresno

Mung sliramu memanike kalbu

Ra ono wong liyo


Rungokno sworo atiku

Kang nandang kangen sliramu

Kang tansah manah atiku

Saben wengi ra biso nendro netraku


Lewat lirih sworo angin

Tak titipne roso kasmaran

Sedino koyo sewindu

Ngantu-antu ngenteni tekamu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel