Video dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto - Safira Inema

Video dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto - Safira Inema. Video dan lirik lagu dangdut ini menampilkan dangdut DJ Remix Safira Inema menyanyikan lagu Menungso Ora Toto. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video Dangdut DJ remix Santuy Safira Inema menyanyikan lagu Menungso Ora Toto


Safira Inema - Menungso Ora Toto (DJ SANTUY) [OFFICIAL]


Official Music Video


Title : Menungso Ora Toto

Artist : Safira Inema

Songwritter : AdryanNur

Album : Best Safira Inema


Lirik lagu Menungso Ora Toto


cerito wingi tak tuliske dadi lagu

mergo kahanane sing marai ngelu

angin wengi sing nggregesi njero awak iki

sing marai netes eluh ono pipi..


soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

phendak dino anane mung rame wae

aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo..


aku sing gemati.. aku sing nresnani

jare meh ngancani malah ngeliyo ati..


Reff :


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..



soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

phendak dino anane mung rame wae

aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo..


aku sing gemati.. aku sing nresnani

jare meh ngancani malah ngeliyo ati..


Reff :


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..

 kowe kui cen menungso oratoto..

  kabeh iki mung marai crito loro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel