Video dan Lirik Lagu Muring - Anggun PRamudita

Video dan lirik lagu dangdut koplo kali ini menampilkan Anggun Pramudita menyanyikan lagu Muring. Jika kalian suka dengan lagu - lagu dangdut, langsung saja kalian tonton dan dengarkan lagunya yang ada dibawah ini.


Video dangdut Koplo Anggun Pramudita menyanyikan lagu Muring


Title: Muring

Artist: Anggun Pramudita

Album: The Best Aneka Safari - Anggun Pramudita

Songwriter: Ali PX

Music Arrangement: AA JAYA MUSIC

Videographer & editor: Fotosintesis


Lirik lagu Muring


Nangiso sedino suwengi

Isun sing arep peduli

Aduso kembang tengah wengi

Sing biso Riko mbusek tatu Iki


Mergo wis kadung nemen

Loro sun rasakaken

Sing kiro biso mari

Kadung jangget nong ati


Koyo kapuk garing kesapu angin

Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning

Koyo welas isun hang wis muring

Di rayuo percuma byain


Nangiso sedino suwengi

Isun sing arep peduli

Aduso kembang tengah wengi

Sing biso Riko mbusek tatu Iki


Mergo wis kadung nemen

Loro sun rasakaken

Sing kiro biso mari

Kadung jangget nong ati


Koyo kapuk garing kesapu angin

Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning

Koyo welas isun hang wis muring

Di rayuo percuma byain


Koyo kapuk garing kesapu angin

Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning

Koyo welas isun hang wis muring

Di rayuo percuma byain


Koyo welas isun hang wis muring

Di rayuo percuma byain

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel