Video dan Lirik Lagu Ninggal Tatu - Elno Via

 Video dan Lirik Lagu Ninggal Tatu - Elno Via. Video lagu kali ini menampilkan Elno Via menyanyikan lagu yang cukup populer di dunia perdangdutan. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video Elno Via menyanyikan lagu Ninggal Tatu


Artist                  : Elno Via

Song Title          : Ninggal Tatu

Songwriter         : Kuncung Majasem

Videographer     : Dani Anggara

Label                   : Gita Suara Music


Lirik Lagu Ninggal Tatu

nengopo ra crito, yen kowe wis ra tresno

ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo

rasane ati iki koyo keno mowo

bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo


janjine ngancani nganti tekane pati

ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati

sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi


kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang

tresnamu karo aku kuwi mung kiasan

kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang

anggonku labuh kowe opo isih kurang


Musik 


nengopo ra crito, yen kowe wis ra tresno

ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo

rasane ati iki koyo keno mowo

bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo


janjine ngancani nganti tekane pati

ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati

sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi


kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang

tresnamu karo aku kuwi mung kiasan

kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang

anggonku labuh kowe opo isih kurang


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel