Video Dangdut DJ Remix Lewat Angin Wengi - Lutfiana Dewi (Super Bass)

Video Dangdut DJ Remix Lewat Angin Wengi - Lutfiana Dewi. langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini. Lagunya enak banget untuk didengarkan. Pastikan kalian untuk menontonnya ya.


Video Dangdut DJ Remix Lutfiana Dewi menyanyikan lagu Lewat Angin Wengi


Title: Liwat Angin Wengi

Artist: Lutfiana Dewi

Album: The Best Aneka Safari - Lutfiana Dewi

Songwriter: R. Husin Albana

Music Arrangement: DJ Theplex

Videographer & editor: Multicolour - ASR


Lirik lagu Lewat Angin Wengi


Padange mbulan ndadari

Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi


Tak simpen ning njero ati

Esemmu tansah ngangeni

Opo ning kono kroso kangen iki?


Nadyan akeh godha

Ra ngalangi dalaning tresno

Mung sliramu memanike kalbu

Ra ono wong liyo


Rungokno sworo atiku

Kang nandang kangen sliramu

Kang tansah manah atiku

Saben wengi ra biso nendro netraku


Lewat lirih sworo angin

Tak titipne roso kasmaran

Sedino koyo sewindu

Ngantu-antu ngenteni tekamu


Padange mbulan ndadari

Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel