Lirik dan Lagu Dangdut Mukiyo - Fire Amanda

 Lirik dan Lagu Dangdut Mukiyo - Fire Amanda. Lagu baru apa ini ya?? lagu dangdut yang berjudul Mukiyo,. Langsung saja dah kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video dangdut DJ remix Fire amanda menyanyikan lagu Mukiyo


Artist                  : Fire Amanda

Song Title          : Mukiyo

Songwriter         : Koming

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu dangdut Mukiyo yang dinyanyikan oleh Fire Amanda


Lirik lagu Mukiyo


Sing mergo ilange,

Welas riko eman

Hang dadi jalarane,

Ati wirang ndadekno warang


Sing mikir bengene,

Sun imbangi riko

Welas hang sun kudangi,

Mung gawe larane ati


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyo


Sing mergo ilange,

Welas riko eman

Hang dadi jalarane,

Ati wirang ndadekno warang


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyo


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyoSing mergo ilange,

Welas riko eman

Hang dadi jalarane,

Ati wirang ndadekno warang


Sing mikir bengene,

Sun imbangi riko

Welas hang sun kudangi,

Mung gawe larane ati


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyo


Sing mergo ilange,

Welas riko eman

Hang dadi jalarane,

Ati wirang ndadekno warang


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyo


Kebacute riko, sing duwe dugo

Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto

Manggan-manggane, jare welase

Nono tunggale, tibane mukiyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel