Video dan Lirik lagu DJ Remix Siup Gulu Pedot - Fire Amanda

 Video dan Lirik lagu Siup Gulu Pedot - Fire Amanda. Video dan lirik lagu dangdut populer kali ini menampilkan Fire Amanda menyanyikan lagu dangdut koplo Siul Gulumu Pedot. Langsung saja kalian tonton videonya dibawah ini.


Video dangdut DJ remix Fire Amanda menyanyikan lagu Siup Gulumu Pedot


Artist                  : Fire Amanda

Song Title          : Gulu Pedot

Songwriter         : Koming

Label                   : Gita Suara Music


Lirik lagu Gulu Pedot yang dinyanyikan oleh Fire Amanda


Lirik lagu Gulu Pedot


iku watu yen cilik arane pasir

watu kampang keri ono ing pinggir

lagi ketemu aku wis kroso naksir

klisikan koyo kelangan pikir


wit kelapa kuwi arane gelugu

disigari diporo dadi pitu

saben dino aku ra biso turu

kangen ndiko ngomong ora kewektu


aring aring mbakar gedhang nganggo geni

sampek kuru awakku iki mikiri

gedhang rojo sak tundun dipangan codot

timbang wurung aluwung guluku pedot


godhong sawi diurap karo kelopo

ati iki estune mung kanggo riko

gedhang rojo sak tundun dipreteli

yen ra percoyo bedahen dodo iki


iku watu yen cilik arane pasir

watu kampang keri ono ing pinggir

lagi ketemu aku wis kroso naksir

klisikan koyo kelangan pikir


wit kelapa kuwi arane gelugu

disigari diporo dadi pitu

saben dino aku ra biso turu

kangen ndiko ngomong ora kewektu


aring aring mbakar gedhang nganggo geni

sampek kuru awakku iki mikiri

gedhang rojo sak tundun dipangan codot

timbang wurung aluwung guluku pedot


godhong sawi diurap karo kelopo

ati iki estune mung kanggo riko

gedhang rojo sak tundun dipreteli

yen ra percoyo bedahen dodo iki


iku watu yen cilik arane pasir

watu kampang keri ono ing pinggir

lagi ketemu aku wis kroso naksir

klisikan koyo kelangan pikir


wit kelapa kuwi arane gelugu

disigari diporo dadi pitu

saben dino aku ra biso turu

kangen ndiko ngomong ora kewektu


aring aring mbakar gedhang nganggo geni

sampek kuru awakku iki mikiri

gedhang rojo sak tundun dipangan codot

timbang wurung aluwung guluku pedot


godhong sawi diurap karo kelopo

ati iki estune mung kanggo riko

gedhang rojo sak tundun dipreteli

yen ra percoyo bedahen dodo iki


timbang wurung aluwung guluku pedot

yen ra percoyo bedahen dodo iki

timbang wurung aluwung guluku pedot

yen ra percoyo bedahen dodo iki


timbang wurung aluwung guluku pedot

yen ra percoyo bedahen dodo iki

timbang wurung aluwung guluku pedot

yen ra percoyo bedahen dodo iki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel