Video dan Lirik Lagu Aku Ikhlas - Vita Alvia (DJ Remix)

Video dan Lirik Lagu Aku Ikhlas - Vita Alvia (DJ Remix). Lagunya asyik banget dengan diiringi musik DJ Remix campur dangdut. Langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini.


Video Dangdut DJ remix Vita Alvia menyanyikan lagu Aku Ikhlas


Artist                  : Vita Alvia

Song Title          : Aku Ikhlas

Songwriter         : Andika Permana Putra

Videographer     : Prima Pro

Label                   : Gita Suara Music


Lirik Lagu Aku Ikhlas yang dinyanyikan oleh Vita Alvia


Aku nglakoni kabeh ini

Ikhlas seko ning ati

Nggo sliramu


Duh kang mas sepurane yen aku

Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai

Koe sing gemati


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu


 Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu


Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu


Pancen iki dalane 

Nompo iso nerimo

Tapi ora lilo


Ke..pie Pengenku nyanding koe

Wes lalekke

Tak cobo nompo anane


Mungkin wis takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro koe pancen dudu jodone

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel