Video dan Lirik Lagu Cerito Loro - Vita Alvia

Video dan Lirik Lagu Cerito Loro - Vita Alvia. Langsung saja kalian tonton video dan lirik lagu selengkapnya dibawah ini.


Video Vita Alvia menyanyikan lagu dangdut Cerito Loro


Title: Cerito Loro

Artist: Vita Alvia

Songwriter: Sigit Priyono

Music Arrangement: AA Jaya Music

Videographer & editor: Fotosintesis

Suported by: D7 Production & C9 Production


Lirik Lagu Cerito Loro yang dinyanyikan oleh Vita Alvia

Tak tembangke lagu iki

Kanggo sliramu sing paling tak tresnani

Getun ati iki, aku ra nepati janji

Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu

Kowe janji ra bakal nglarani atiku

Segampang iki caramu mupus roso tresnoku

Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel