Video dan Lirik lagu Cidro 2 - Arlida Putri (Dangdut Koplo)

 Video dan Lirik lagu Cidro 2 - Arlida Putri (Dangdut Koplo). langsung saja kalian tonton video selengkapnya yang ada dibawah ini ya.


Video dangdut Koplo Arlida Putri menyanyikan lagu Cidro 2


Title: Cidro 2

Artist: Arlida Putri

Songwriter: Didi Reog

Supported by: Fotosintesis, D7 & C9 Production


Lirik Lagu Cidro 2 yang dinyanyikan oleh Arlida Putri

durung nganti garing

catu sing ning atiku

tego-tegone sliramu

nambahi loro batinku


aku ora percoyo

nanging kabeh iki nyoto

cetho ning ngarepe moto

yen sliramu kuwi cidro


panas-panase srengenge kuwi

kang nguliti awak iki

nanging seh panas rasaning ati

nyawang kedadean iki


lungo awakku sing kudu lungo

timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki

bali nemoni sliramu

 


lilo awakku iki wes lilo

senajan loro neng njero dodo

yen pancene uwis nasibku

kudu pisahan karo awakmu


durung nganti garing catu sing ning atiku

tego-tegone sliramu nambahi loro batinku

aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki

nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki


lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu


lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel