Video dan Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe - Vita Alvia

Video dan Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe - Vita Alvia. Langsung saja kalian tonton ya, video selengkapnya yang ada dibawah.


Video dangdut koplo Vita Alvia menyanyikan lagu Iso Tanpo Kowe


Title: Iso Tanpo Kowe

Artist: Vita Alvia

Songwriter: Sathya Indra (AlindraMusik) x Gupe Prasetya

Supported by: Fotosintesis, D7 & C9 Production


Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe yang dinyanyikan oleh Vita Alvia


Ademe wengi iki

Ngelingke sumpah lan janji

Sing wis mbok blenjani

Karo kowe cah ayu sing wis gawe tatu

Teko neng uripku

Semilir angin dalu

Ngelingke esem guyumu (soyo nambah jeru)

Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno

Kowe milih wong liyo

 

Reff: 

 

Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani

Sopo sing nulungi pas kowe susah ati

Sakiki wis bedo Kowe ninggal lungo

Soyo nambahi loro


Pancen iki dalane 

Tak kuat''ke tak ikhlas''ke

Nanging bakal tak buktekne

Dongaku nggo kowe langgeng selawase

Aku iso tanpo kowe


Tutukno lakumu

Rasah mikir aku

Mergo aku wis ra tatu 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel